Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du kommer..

När du kommer
har du solen i din hand.
Lyser upp rummet
och gör det glödande levande.
Stjärnor strör vägar från din blick
till mitt frusna hjärta.
Ord jag aldrig hört
dansar runt på solstrålar
och jag....
Jag förmår ingenting.
Jag bara ler.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2011-10-08 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP