Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frosttäcke.

Frosten glittrar som ett
diamanttäcke
i morgonsolens försiktiga sken.
Solen sveper över det
frysta ögonblicket
och försöker väcka allt till liv.
I höstens sista timma.
Vintern står bakom husknuten
och bara längtar att överraska
oss igen




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-10-09 08:25



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
vacker vinterbild
harmonisk
och levande
(där under frosten
ligger allt vilande
tills solen skymtar
fram igen
och väcker )
inger hopp
2011-10-23

  TT
...naturbetraktelse...vackra bilder...bra fångat...gillar!!!
2011-10-10

  Ninananonia VIP
Underbar...
2011-10-09

    AA VIP
Underbart målerisk dikt. AA
2011-10-09

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbart fångat.
2011-10-09

  ellenheiman
åh! :)
2011-10-09

    ej medlem längre
Så vackert du fångat denna stund.
2011-10-09

  Anya VIP
Vackert....vackert!
2011-10-09

    ej medlem längre
Avskyr vintern, men första frosten har nåt magiskt i sig..du fångar den...
2011-10-09

  anits VIP
Mycket vackert
2011-10-09

  Kungsfågeln
Härlig text om vacker morgon
2011-10-09

    ADI Nehlin
fin ..hösten är härlig också..befriande tycker jag
2011-10-09

  lodjuret/seglare VIP
Jag tycker verkligen om det levande språket i denna bagatell
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP