Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det höll trots allt ganska länge.........


Stiff upper lip - 2 x 17 stavelser

Snart sextiosju
och nästan ingen anar
att jag är galen

Fyllda sjuttio
och en och annan förstår
hur det ligger till




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-09 22:06



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Galen är ett tydligt friskhetstecken, så då blir du förmodligen 127 eller där omkring:)
2011-10-13

  Per Teofilusson
så då finns det ingen anledning att fasa för åldrandet?
2011-10-11

    ej medlem längre
ah. detta ger mig hopp! :-)
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

papillon