eget foto 14/2 2009

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto 14/2 2009




NATTENS MÖRKER

 

sitter här i natten

kan inte somna

det piper i bröstet

är tät i näsan

 

allergin har slagit till

och det ordentligt

 

har tagit medicin

väntar på att den

nu ska verka

 

så jag kan få sova

några timmar innan

dagen gryr, vardagen

tar vid

 

nu börjar jag ana

varför och när som

allergin slår till som

den gjort nu

 

det har blivit så varje

gång, jag kommit hem

från kyrkan

 

det är något där

som jag inte tål

 

kläderna jag har på mig

när jag är kyrkvärd doftar

starkt av något jag inte

känner igen

 

kläderna hänger ute

hoppas lukten ska gå

bort så jag kan hänga

in dom i garderoben

annars får jag tvätta

det har hänt tidigare

 

så här ska det inte få vara

att jag blir dålig efter att

ha varit i kyrkan några

timmar

 

nu börjar tröttheten komma

det känns bättre i bröstet

dags att göra ett nytt försök

att få sova

 

 

anits 10 oktober 2011

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-10 03:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till en välförtjänt placering!
2011-10-11

  Rosen VIP
Jobbigt!
har själv astma och har ett par gånger besökt sjukhus akut...
förstår precis hur du har det, tur att det finns mediciner.
som vanligt skriver du i en skön vardaglig ton och ger oss läsare inblick i din vardag...
2011-10-11

  Anya VIP
Astma är mycket jobbigt. hoppas du fick sova sedan.
2011-10-11

  Catharina Edin
när jag var kyrkvakt i högalidskyrkan upptäckte jag att jag var allergisk typ mot kyrkan själv, det kanske är nåt rengöringsmedel de använder, du kan ju forska i saken!
2011-10-10

  arja savela
Är själv allergisk så jag vet att vissa lukter tål man inte! Synd om du måste medicinera, kanske bättre om du tar medicin innan kyrkan.
2011-10-10

  aol
så konstigt ad kan det vara, hoppas du kommer på det
2011-10-10

  poetryGirl
Du behöver inte vara i kyrkan, eftersom Gud finns i naturen...gå inte dit på några veckor så tror jag du blir bättre...
2011-10-10

  Bibbi VIP
Hoppas att Du fick somna till sist.
2011-10-10

  Larz Gustafsson VIP
Det finns en viss doft i kyrkor.
Andlig liklukt i vissa. Tyvärr. Men även rent fysiskt.
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP