Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning

Det finns några sanningar
här i livet
Här är en
Du är min andra del
Den jag har väntat.
Som ser min själ
och mitt skimrande hjärta.
Känner och längtar
Vi blir vi
Du vet bara inte om det än!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-12 16:18



Bookmark and Share


  TT
...denna har något lite extra som berör lite mer än "vanliga texter"...gillar!!!
2011-10-13

  HelenaW
Vacker.. Härligt att hitta de som ser ens själ..
2011-10-13

  anits VIP
Mycket modigt och vågat
2011-10-12

  Järnkatten
Fint, du kommer att göra någon väldigt lycklig :)...
2011-10-12

  Ninananonia VIP
:) Underbart ...den sanningen är vacker.. :)
2011-10-12

  Jakob Drakros
Modigt
:-)
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP