Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MARATONTAL I FN

fyra timmar, tjugosex minuter

sedan var han tredje världens tröst

fyra timmar, tjugosex minuter

unga stater hade fått en röst

ännu en, är mer korrekt att säga

österut stod gryningen i brand

fyra timmar, tjugosex minuter

från ett litet men dock modigt land

 

 

LARZ GUSTAFSSON     10-11/10 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-12 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP