Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TACKSAM

liten har jag känt mig

sliten har jag känt mig

gått för nära elden

gång på gång och bränt mig

ändå har det allra

största faktiskt hänt mig:

Han som bäst har känt mig

är Den som har sänt mig!

 

 

LARZ GUSTAFSSON    11/10 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-12 16:34



Bookmark and Share


  Kalle.O
Sjunger gärna med i din lovsång.
2011-10-13

  anits VIP
vackert och berörande
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP