så många har så bråttom tar det aldrig lugnt

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så många har så bråttom tar det aldrig lugnt




Ta det lugnt

 

jag känner mig fri

att få ta det lugnt

 

jag tänker på dig

som jäktar runt

 

för att hinna vara med

överallt där det händer

någonting

 

jag har lärt mig lyssna

på vad min kropp har

att säga

 

det är det enda måste

jag har det känner jag

tacksamhet inför

 

men du är både här och

där sen blir du trött undrar

så varför

 

tänk om du kunde sätta

dig ner njuta av nuet

om så bara för en sekund

 

 

anits 12 oktober 2011

 

 




Fri vers av anits VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-12 19:44



Bookmark and Share


  Vici
Ja just det...
Tack för kärleksörten!:-)
(För det var det väl...?)
2011-10-14

  Vici
Världen är ju rena snurren nuförtiden!
Stress och jagande mest hela tiden.

Vi borde hoppa av karusellen och börja bara vara mycket mer.
Ta tid att tänka och bry oss om varandra och andra
istället!
Alla vi som snärjer för mycket emellanåt;-)

Tack för tänkvärda rader!
2011-10-14

  Anya VIP
Jaa svårt att förstå andra ibland.
2011-10-13

  Bibbi VIP
Massor av applåder till ord och bild!
2011-10-12

    Ken Cassel
Ja, människor är så stressade, Stina
Du anar inte
Kan rada upp hur många exempel som helst ifrån tunnelbanan där jag jobbar
:)

Kramar!
2011-10-12

  Larz Gustafsson VIP
Trevlig blombild.
2011-10-12

  Larz Gustafsson VIP
Lugnet är välgörande. Stressen förgörande.
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP