Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen idag

Dagen idag kommer aldrig igen
Jag har gömt några varma tankar
i mitt hjärta.
Som skimrar och lyser
som förtrollar hela mitt sinne.
Får mig att tappa fotfästet
och bara falla in i det
skimrade nuet.
Som varade i en evighets sekund
Fastnade för alltid
någonstans
i det vi kallar själ.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-12 22:41



Bookmark and Share


  R_M Grundström-Linder
Den var bra!! Fint fångat om tankar som lyser upp själen.
Karm /R-M
2011-10-16

  Ninananonia VIP
:) ja..
2011-10-13

  Jakob Drakros
Soligt :)
2011-10-13

  Jakob Drakros
Soligt :)
2011-10-13

  HelenaW
mmm.. att du tappar fotfästet, in i nuet.. Bra fångat!
2011-10-13

  anits VIP
Mycket fint och berörande
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP