Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnas Cathy




Objekt Nr

Idag - Nu och här, försöker jag hitta en rytm i andningen
en egen sfär- Att kanske leva med.

I ett stort traumatiserat rum, arresten i utsattheten ;
Där har dom placerat mig.

Nu tittar dom på mig- Pekar

 

De har skrivit Noveller om vem jag kan tänkas vara
eller bli -

Och sedan bestämde dom det.




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-13 13:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
går ej att värja sig mot texter av detta slag, tjong, bang, missilen viner genom lufthavet, obevekligt - kort sagt: skarpt text!
2011-10-13

  Eva Langrath VIP
Dina ord andas en utsatthet och sårbarhet som kryper under skinnet.
2011-10-13

  Seglaren
dikten har 2 delar
som kontrasterar:
1.att kunna hitta en egen sfär
2.trots det som förutbestämts
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren