Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade Bongo




EN VÄN BETYDER SÅ MYCKET

 

en vän en verklig äkta och ärlig

det är värt så mycket, mer än allt

guld i världen

 

jag har glädjen och lyckan att ha

två dom har fyra ben och fyra tassar

mina underbara fyrfota vänner

 

det är underbart att ha er ni finns

där vid min sida när jag är glad

då leker vi har roligt tillsammans

 

ni ser när jag ledsen då kryper

ni intill mig puffar på mig ser

på mig era fina bedjande ögon

 

ni ger mig det som är så viktigt

kärlek äkta sann och ärlig kärlek

ni älskar mig för den jag är och

jag älskar er av hela mitt hjärta

 

så glad och tacksam att just ni två

finns i mitt liv älskar att få ta hand

om er ni sviker inte finns där när

jag kommer vi behöver varandra

 

 

 

anits 15 oktober 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-15 20:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Kärlek på hög nivå.
2011-10-18

  Anya VIP
Visst är det kärlek!
2011-10-16

  Eva Helene VIP
Villkorslös kärlek - det bästa.
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP