Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRYPIN

 

i en vindsvåning ville jag bo

en konstnärslya, liten och trång

i en vindskupa finner jag ro

för där gäller ej samhällets tvång

jag har sett några nere på stan

och de triggar nånting i min själ

med en fyrrummare är jag van

och här trivs jag så innerligt väl

men det händer att drömmarna bär

mig till skrivarlyan någonstans

jag vill gärna ha havsutsikt där

eller se hela stan i sin glans

min kupol är en ren utopi

men jag valde att skriva om den

för i flödena av poesi

finns den konstnärliga friheten

 

 

LARZ GUSTAFSSON 16/10 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-16 19:05



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket fin längtan
2011-10-17

    Bodil Sandberg
Ja det är en längtan stor...och utsikten mot havet
- fint skriftat larz!
2011-10-17

  Kalle.O
Tjusigt!
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP