Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med vissa...

Men vissa människor
kan man bara inte
annat än att lysa!
Man speglar sig i den
andra själens kraft.
Hör toner från en ljudlös
melodi
som bara du kan finna noter till.
Känner värmen som smeker dig.
Lyckan att ni funnit varandra
Glädjen som nästan får dig att flyga.
Får dig att bara vilja le
och säga snälla fina ord.
Du är utvald,handplockad
älskad




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-10-17 00:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart det är såna människor
man ska vara rädd om
2011-10-17

    ej medlem längre
Det är en skön känsla, livgivande...härligt beskrivet
2011-10-17

  Mr Lindemann VIP
Att lysa in tillvaron av att man speglar sitt eget inre ljus i andra, är också något att se fram emot!


Likt en plockad tulpan når man in i lökens kärna
2011-10-17

  Anya VIP
Jaa precis, och det är sådana man ska umgås med. Bra ordat!
2011-10-17

  TT
...underbart skrivet...så fint...gillar!!!
2011-10-17

  Anna*
Sådana människor finns och de ska vi vara rädda om =0)
2011-10-17

  Ninananonia VIP
Underbar.. som du är..min fina vän..kramar.. älskar denna och sparar den för att läsa igen..
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP