Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vi är..

Hur ska man göra
för att uppfattas som den
man är?
Förutom att bara vara
den man är?
Och om inte det räcker
för dig-
så kan du bara gå vidare!
För jag vill verkligen
Att den jag är ska
räcka långt
Kanske inte helt
men vi är ju bara människor
Tillsammans så...
blir vi underbara.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-17 00:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket kloka ord
2011-10-17

  Anya VIP
Klokord! Så sant så!
2011-10-17

  Ninananonia VIP
Ja den är bra :)
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP