Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SHEKINAÖGONBLICK

kom till ro nu

somna in

dagen är ett

minne blott

och i huvudsak så är

detta minne

faktiskt gott

tack, min Gud

för dag som gick

tack, min Gud

för vad jag fick

största av allt

ändå ju är

vart shekinaögonblick

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     16/10 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-17 17:42



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin dikt
2011-10-18

  anits VIP
En mycket vacker bön
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP