Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skimrande ängel

I en liten kropp bor en skimrande ängel
som alltid ser mig och får mig att må bra.
Ser rakt igenom själen
ser det jag inte själv vill låtsas om.
Visar att jag betyder någonting
Är älskad och finns.
Mina ord tröstar dig
dina ord värmer mig
Tillsammans går vi vidare ett tag
En skimrande ängel
här på vår jord.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-10-18 17:11



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Det är en vacker ängel...som du.. :) kram
2011-10-19

  anits VIP
Mycket vackert
2011-10-18

  Osvalds_Dotter VIP
skimrande vacker text.
2011-10-18

    ej medlem längre
otroligt vackra ord som sjunger fint

"M"
2011-10-18

    ej medlem längre
Fint !!!
2011-10-18

  Kungsfågeln
Riktigt vacker och härlig dikt
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP