eget foto

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




MIN PENNA

 

 

 

jag håller hårt i pennan

det är den sista jag har kvar

 

vill ej förlora den

gör jag det

kanske orden jag har tar slut

 

blocket där jag skriver

mina tankar mina drömmar

där finns många sidor kvar

 

så jag håller hårt i pennan

vill att mina tankar mina drömmar

få liv

med den enda pennan jag har

 

 

 

anits 19 oktober 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-19 20:37



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket bra. =) Så släpp inte pennan. Vill läsa fler av dina alster. =)
2011-10-20

  Anya VIP
Håll hårt i pennan och fortsätt skriv. Kram!
2011-10-20

  Lars Hedlin
Som vanligt en fin text från dig!
2011-10-19

    Birgersdotter VIP
Berörande stark...sluta aldrig skriva
2011-10-19

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-10-19

    Ken Cassel
Ja, håll i din penna hårt och fortsätt att skriva, Stina!
:)

Kramar!
2011-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Kanske är det när man vågar släppa greppet som det verkligen börjar flöda på allvar.
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP