Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sländlyssnan

 

 

lyssnar till sländan

 

jag mattas i skymningen in i farväl

skymningen har stigit in i mitt bröst

 

skymningsfågel sitter i trädets krona

bär inväntans bud

 

jag lyssnar till

sländan




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 283 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-10-19 21:05



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tycker om den texten, mycket! tycker om för dess lyssnansvärda skymningsfågel, för dess inväntans bud, för dess ord och meningar...
2011-10-27

    Birgersdotter VIP
Vilsam och skön
2011-10-25

  Carl R. Westerling
Då tröttheten har tagit mig och mina ord så säger jag bara bra, väldigt bra!
2011-10-25

  Lars Hedlin
Lyssna till tystnaden och den talar...
2011-10-24

  Linda CH VIP
En vilsam stund i tystnad bara tankarna hörs. Att lyssna inåt kan ge kloka svar. Min tolkning av din vackra dikt.
2011-10-21

  S.A.I. Steve Lando VIP
bärandes naturens ljud ända till datorskärmen, gott
2011-10-21

  Jan Widströmer VIP
Aktivt lyssnande till stillheten.
2011-10-21

  Mow Dean
Tycker om när du skriver så här kort.
Tack!

vackert.
2011-10-20

  stella
Som en saga skriven för nån som mig...:-)
2011-10-20

  Lars Hedlin
Spinnandes ljud och formandes kropp
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser