Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det vackra jag ser!


Rosenvingar

Fjärran himlen blånad i sken
tystnad
väcker åtrå

Mina tankar är lagom
som jag ser

Ljusning bringar
jag känner mig fylld

Av Rosenvingar




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-20 02:07



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackraste rosenvingarna..din text svävar i så vackra ord..
2016-05-15

  Lars Hedlin
berusande känsla ;)
2012-01-13

  Quasimodo
Hör vingslagen helt nära, fint!!
2011-10-20

  Anna*
En vacker bild du målar upp inför läsaren =0) Att vara fylld av rosenvingar ...
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"