Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta rullar

Sakta rullar mörkret likt en röd matta
fram för att välkomna den väntade
Den långa ståtliga kyliga gnistrande
Stormen städade marken
i en virvlande lövstorm
Nu ligger allt tyst och stilla
och bara väntar
Som höstens sista utropstecken




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-10-20 06:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och målande skrivet
2011-10-22

    AA VIP
Vackert höstmotiv.
2011-10-20

  Ninananonia VIP
Vackert.. är det som rullar..
2011-10-20

  Osvalds_Dotter VIP
Texten målar bilder i mitt inre,,
sakta rullar vi från
hösten,,
till vinter,,

*Applåder*

//Jenny
2011-10-20

  Anya VIP
Fin text, jag gillar slutet extra med höstens sista utropstecken.
2011-10-20

  Kalle.O
Det här tilltalar mig verkligen!
2011-10-20

  Jakob Drakros
Gillar :)
2011-10-20

  Larz Gustafsson VIP
Jag tillhör väl dem som inte rullar ut röda mattan för Bore och hans bore-dom.
Men det du skrivit här är välformulerat och tilltalande.
2011-10-20

    Bodil Sandberg
Fina höstliga raderoch tjusiga!!
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP