Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLADA KAMRATER

så gick en höst

med många skratt

och stjärnklart nästan

varje natt

så gick en höst

en glad epok

och vågor slipar

stenars språk

en sammansvetsning

själsligen

så gick en höst

och vi med den

 

 

LARZ GUSTAFSSON     21/10 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-21 16:25



Bookmark and Share


  mare VIP
Livets tid bara rinner...närmare himlen..
2011-10-23

  anits VIP
Vemodsvackert
2011-10-22

  Måna N. Berger
Snön faller och vi med den..
2011-10-21

  Anders Nordlander VIP
snart är det vår igen Larz, men då är man ett år äldre nästan
2011-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP