Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LJUS SÖDERÖVER

ljus söderöver

och det är ju ljus jag behöver

ljus söderöver

det kan inte köpas för klöver

dessa lanternor

återspeglar världsrymdens stjärnor

ljuset föröver

guidar ut ur mörkret som söver

akterut minnen

sånt som eggar upp mina sinnen

olika tankar

där jag inte vill kasta ankar

jag spanar förut

och jag ser där finns inget förut

värmen i söder

eld i alla hjärtan som glöder

flyttfågelplogen

lämnar nu den höstkalla skogen

gryningen randas

ljuset flödar fritt där det landas

 

 

LARZ GUSTAFSSON   22/10 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-22 16:03



Bookmark and Share


  mare VIP
Härligt skrivet
2011-10-23

  Catharina Edin VIP
Wow!
2011-10-23

  anits VIP
Väldigt vackert skrivet
2011-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP