Kan med fördel sjungas till: http://www.youtube.com/watch?v=WC2zqLyT9Yk

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan med fördel sjungas till: http://www.youtube.com/watch?v=WC2zqLyT9Yk




ALLA DESSA MÄNNISKOR

jag kan vara allvarlig

men glad ändå

jag kan bli väldigt arg

om någon tränger sig på

ibland vill jag helst avstå

från all form av kontakt

och isolera mig

inte marschera i takt

man sa att jag ser grym ut

fast jag är ganska snäll

att inte hälsa på någon

är att bli kriminell

det förefaller svårt

att vara asocial

är detta arv & miljö?

är detta mitt fria val?

ibland är det så svårt

att tåla omgivningen

jag får gå hem ett tag

tills jag blir snäll igen

det vurmas för de svaga

undrar vilka de är

säg, är det bara de där

som står i gathörnen här?

av mig förväntas det

att jag ska vara perfekt

om jag ska åtnjuta någon

form av mänsklig respekt

för svaghetsmonopolet

mutar a-laget in

och just den tillhörigheten

kunde aldrig bli min

jag flyr från fyllda salar

ut på folktomma fält

där slår jag upp mitt enkla

provisoriska tält

 

 

LARZ GUSTAFSSON    22/10 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-22 16:11



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåderar din text !
2011-10-23

  anits VIP
Underbart skrivet
2011-10-22

  Osvalds_Dotter VIP
Igenkännande rader måste jag säga.

Att bara få vara själv,
när man väljer det.
Inte alltid accepterat,
men det är ärligt :)

Och det gillar jag-
ärlighet.

//Jenny
2011-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP