Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blick

Det ljus som lyser upp hela rummet
starkt och sökande
lockande och frågande
Är reflexer från din underbara blick




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-10-23 01:46



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin blick, känns igen! Tack för bilden!
2011-10-23

  Ninananonia VIP
Vacker...blick..
2011-10-23

  Vici
Fint fångad flirtande ögonblicksbild;-)
2011-10-23

    AA VIP
Vackert skriftat.
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP