Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra tankecirklar.

I vackra tankecirklar virvlar dina ord mot mig
i den tidig morgontimmans bleka sken.
Jag är saknad, jag är väntad jag är behövd
De lyser som små lampor och värmer upp min själ
i allt det frusna vita förstenade.
Just nu är orden världen och världen det är du
Du som smakar sommar genom varje årstid.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-23 09:22



Bookmark and Share


  Anya VIP
Sista meningen lyfter en redan fin text!
2011-10-23

  Ninananonia VIP
Åh att smaka sommar.. det låter så härligt :) det vill jag också smaka..
2011-10-23

  anits VIP
Ömsint och kärleksfullt
2011-10-23

  Jakob Drakros
Så kärleksfull :)
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP