Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu är

Ett naket hav, en full himmel under briserande nerv

Av minnen pulserar den vita månens
runor-

 
En i varje hand




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 421 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-10-23 11:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vita månens runor-

En i varje hand--Genialt---du når på djupet
2011-11-01

    ej medlem längre
mycket bra poesi, kort, täta limfogar, märgfull - tack för denna!
2011-10-24

  Maximillixen
Vackert vackert/ Maxi
2011-10-23

  Nina V A
I sista meningen landar allt och man står ganska omskakad däri - naket
2011-10-23

  Seglaren
Den är så fin.
Och tror det är den sista raden som gör susen.
Ingen aning hur du gör och ibland verkar dina ord helt fel. Och ändå blir det rätt och man får kapitulera, och säga: Det är bra Carola!
2011-10-23

    Bodil Sandberg
Säger som lili fantastiskt snyggt! tycker mycket om!!
2011-10-23

  Lili Samuelsson VIP
fantastiskt snyggt
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren