" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




INGET LÄTTSMÄLT

snabbköpskassörskan

är stillsam och blond

hennes ögon är hösthimmelsblå

mellan oss världar

och ljusår, men jag

ler och beundrar ändå

inte en schlager

som jag drömt ihop

inte en svensktoppssuccé

detta är verklighet

smärtsam och ond

sånt jag inte undgår att se

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    23/10 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2011-10-23 14:13



Bookmark and Share


  anits VIP
Vemodsvackert
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP