Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄNNU EN LYCKLIG DAG

så hade jag en lycklig dag

fast detta är förbjudet

jag gjorde faktiskt uppror mot

det underliga budet

jag stormtrivdes och bara njöt

det får man inte göra

nu sitter jag på bussen

föraren har börjat köra

 

 

LARZ GUSTAFSSON    23/10 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2011-10-23 14:15



Bookmark and Share


  anits VIP
En lycklig dag bland behöver man
fint skrivet
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP