Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtlöst

Oh- Som dom blinkar och skiner
glorior och smäktande änglavingar
inställsamt ursäktande-

Vad tråkigt om alla vore lika
alla måste få finnas, leva och
bli- Få möjligheten

Polerade skenheligheter
sorgliga är ni-
och alldeles glasklart
genomskinliga

När ni ställs inför faktum

 

Råkar man vara ett faktum
får man bara låtsas att det regnar

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 281 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-24 00:38



Bookmark and Share


  Seglaren
Kan inte låta bli att tänka på dom få som är motsatsen till dom där skenheligheterna. Dom finns men är ack så få.
2011-10-24

  Lavinia Röd
Sant många gånger...Det är lätt att snacka....
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren