Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimma

Fortfarande har dimman inte släpp sitt grepp
den ligger filmjölkstät över sjön
En vit uttryckslös sol lyser
orkar knappt tränga genom dimväggen
En skir tunn hinna glänser på snön
Nu är det bara nära stranden som sjöfåglar kan simma.
Fortfarande är svanen kvar
Vem väntar den på?
Simmar runt runt och tittar sig sorgset omkring.
Snön har tinat bort igen och blöta trötta löv
täcker marken
Det blir nog till att kratta lite till.
Skön avkoppling




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-10-24 14:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint kan känna igen mig
2011-10-24

  Vici
Fint!

Mycket känsla
i vacker, tvekande
årstidsväxling.

Applåd!
2011-10-24

  lodjuret/seglare VIP
skönt med en tydlig text
ändå bildspråk för personlig tolkning
2011-10-24

  Ninananonia VIP
:) höstliga tankar.. skönt..
2011-10-24

    AA VIP
Fin bild. Filmjölkstät dimma...gillade jag.
2011-10-24

  Kungsfågeln
Filmjölkstät dimma... ska tänka så nästa gång dimman ligger tät här... så vackert det blir
2011-10-24

  Gisela Nordell
en fin vinterbild att stanna upp
och kontemplera vid
2011-10-24

  Jakob Drakros
Skönt :)
"Simmar runt runt och tittar sig sorgset omkring."
Fantastiskt ! Så är det med monogami...
:-)
2011-10-24

  Anya VIP
Törs man fråga var du bor. Själv bor jag i Sundsvall men är från Norrbotten. Låter på din text som om du kommer norrifrån. eller?
*undran*
2011-10-24

  Anya VIP
filmjölkstät................vilket målande ord
2011-10-24

  HelenaW
Finstämd..
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP