Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SYSTER FRÄMLING

stå upp

var ljus

för Honom

och för oss

stå upp

och slåss

för Honom

och för oss

brinn, vackra bloss

för Honom

och för oss

 

 

LARZ GUSTAFSSON    23/10 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-24 16:49



Bookmark and Share


  mare VIP
Låter inspirerande
2011-10-25

  anits VIP
Tänkvärda rader
2011-10-24

  Gisela Nordell
Kraftfull
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP