Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det frasar

Nu frasar det skönt i gräset när man går
som ett enda fraselifras.
Björken är klädd i spets
solen smeker dess grenar
Tre löv trängs på en gren
annars är den naken och avlövad.
Snön kom och ångrade sig
så nu är frostigt isigt lugnt
en stund till




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-25 19:02



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert
2011-10-26

    AA VIP
Vackert beskrivet.
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP