Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
roligt vardagsnöje med min vän


Simma

Vi flyger vi lättar på vågivåg
skrattar och fnittrar i glada plask
Simmar och njuter just här
i en simbasängsmelodi




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-25 20:50



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
en underbar melodi... :)
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP