till alba en underbar verklig vän

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till alba en underbar verklig vän




onsdag kväll på väg in i natten

 

 

tänker tillbaka på dagen

som snart är slut

 

så mycket som hänt, så

lång som den varit, ändå

inte längre än andra dagar

 

nu sitter jag äntligen här

försöker samla mina tankar

 

tänker på dig min fyrfota vän

som kryper intill mig när jag

sätter mig ner slår mig till ro

 

kan än känna din närhet

dina dofter du får mig att

må bra känna att även jag

är betydelsefull

 

dina ledsna ögon när jag

lämnar dig men jag har lovat

att i morgon kommer jag tillbaka

 

 

 

anits 26 oktober 2011

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-26 23:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Själv har jag bara mina fiskar att prata medsom jag sköter åt min son som är i Japan. En mal som jag har speciell kontakt med. Han gömmer sig för det mesta i en tunnel men brukar komma fram då jag är ledsen.
2011-10-29

  Anya VIP
Härligt med vänner som får en att må bra!
2011-10-29

  arja savela
Jag har mina fåglar som jag matar som vänner;)
2011-10-27

  Eva Helene VIP
Vänskap på hög nivå, fint!
2011-10-27

    Ken Cassel
Fint Stina!
:)

Ska gå och sova nu
God natt så länge....

Kramar!
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP