ibland är mörkret lite skrämmande

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland är mörkret lite skrämmande




HÖSTMÖRKRET

 

 

 

trötta ögon i mörkret

jag saktar in stigen

 

lite ängslig vet inte vad

som döljer sig bakom hörnet

 

så är jag framme vid porten

allt gick bra även den här gången

 

rädslan från barndomen finns kvar

när jag kom gående ensam efter

vägen som skulle ta mig hem

 

precis när jag kom till ladan

gatlyse fanns inte då så hoppade

tre stycken fram tog tag i mig

 

jag glömmer aldrig hur det kändes

jag blev stel fick inte fram ett ord

då tror jag att även ni blev rädda

 

jag hörde er viska något

sen försvann ni snabbt

länge stod jag kvar undrande

 

vad var det som hände

 

den händelsen gjorde mig

rädd för mörkret rädd det

var länge

 

det har gått över numera vet jag

att jag inte är ensam du är alltid

med mig

 

ändå var jag ängslig i kväll

innan jag låste upp porten

kom in till mig där jag känner

stor trygghet

 

 

 

anits 26 oktober 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-27 00:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
" numera vet jag

att jag inte är ensam du är alltid

med mig"

Tryggheten i Gud är ovärderlig.
2011-10-29

  Maria T
Skönt att komma hem
och känna trygghet
2011-10-29

  Anya VIP
Jaa tänk vad en händelse kan sätta spår.
2011-10-29

  Lars Hedlin
Känsla och inlevelse!
2011-10-28

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket bra skrivet och väl förmedlad känsla. =)
2011-10-28

  Ronny Berk
väl formulerat om känslor; känslor av mörker och rädslor men även om trygghetens öppna port...
2011-10-27

  arja savela
det kan vara skrämmande i mörkret, väl berättat hur det kan te sig
2011-10-27

  Eva Helene VIP
En otäck händelse med outplånliga minnen. Väl berättat.
2011-10-27

  poetryGirl
november äär en svår månad innan julljusen tänds
2011-10-27

    Birgersdotter VIP
Svåra minnen sitter i ...kram
2011-10-27

  Larz Gustafsson VIP
Ett hemskt trauma.
Själv har jag svårt för att främmande människor kommer mot mig eller fram till mig.
Det väcker vissa minnen till liv.
2011-10-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP