Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minne

I en stjärnsång ser jag dina ögon
i en månskära din själ.
Tusen stjärnor vakar över ditt minne
som aldrig solen kan sudda ut.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-27 23:42



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
En vacker sång.. :)
2011-10-28

  Järnkatten
Vacker om än sorgfull...
2011-10-28

  Jakob Drakros
Magisk!
2011-10-28

  Stjärnregn
Vilken fin liten text!
2011-10-28

  Mona Drugge
Mycket vackert minne..

Gillar o bokmärker..

Tack!
2011-10-28

  Vici
Smärtsamt vacker!
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP