En "konsucent" är alltså en som både konsumerar och producerar.
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En "konsucent" är alltså en som både konsumerar och producerar.



KULTURKONSUCENT

en power nap

och skärpan är tillbaka

sen tar jag del av

låter mig väl smaka

kulturutbudet

är floderma som flyter

bland andra bokfloden

vars flöden aldrig tryter

med glupande

aptit på den och livet

jag frossar i

allt fyndigt som står skrivet

här finns så mycket

bränsle att förbränna

med skärpta sinnen

och med block och penna

 

 

LARZ GUSTAFSSON    27/10 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-28 06:39



Bookmark and Share


  anits VIP
Härliga positiva rader, som
gläder mig som läsare
2011-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP