eget foto

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




när natten är här

 

 

när natten är här

kommer tankarna på dagen

som nu är ett minne blott

 

en dag fylld med känslor

både fina och obehagliga

 

alla dagar har ett slut

om än den varit bra eller

dålig

 

tänker tillbaka på morgonen

så trött jag var ville så gärna

ligga kvar i sängen

 

jag hade två fyrfota vänner

som väntade på mig men dom

i mina tankar kändes allt bättre

 

ibland känns livet tungt, men

om man tänker efter tar en dag

i taget låta blida att stressa jag

upp sig då brukar tankarna bli

ljusare livet är inte så svårt som

det kanske kändes en stund

 

 

 

 

anits 28 oktober 2011

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-29 01:02



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Det finns alltid en ljusglimt i mörkret även om den ibland är svår att se. =) Väldigt bra skrivet än en gång. =)
2011-11-01

  Bibbi VIP
"Blott en dag, ett ögonblick i sänder, Vilken tröst, evad som kommer på!
Allt ju vilar i min Faders händer. Skulle jag som barn väl ängslas då?
Han som bär för mig en fadershjärta Giver ju åt varje nyfödd dag
Dess beskärda del av fröjd och smärta, möda, vila och behag." Lina Sandell
2011-10-29

  Maria T
Härligt med två fyrfota
vänner som väntat.
Underbar bild
2011-10-29

  Anya VIP
Visst är det klokt att ta en dag i taget.
2011-10-29

  Larz Gustafsson VIP
Snygg bild!

Varje dag är en emotionell berg- & dalbana.
2011-10-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP