eget foto

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




du känner mig inte

 

ett vet jag och har lärt mig

genom livets hårda skola

 

du ska inte få mig på fall

vad du än sagt och säger

om mig

 

så vet jag att det inte finns

någon sanning i det

 

du tror du känner mig, men

det vet jag att du inte gör drar

dina egna slutsatser

 

så fortsätt prata bakom min rygg

det gör inget för till slut har du

bundit ris åt din egen rygg

 

 

 

 

 

anits 29 oktober 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-29 01:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Exakt.
2011-10-29

  Maria T
Låt dom prata.
Ingen ska få dig på fall.
2011-10-29

  Anya VIP
jobbigt när folk pratar. hoppas det löser sig.
2011-10-29

  Larz Gustafsson VIP
Ikläd dig hela Guds vapenrustning (Efesierbrevets 6:e kapitel).

Fin skogsbild!
2011-10-29

  Ronny Berk
vackert foto och väl tänkt om mänskliga relationer; självkänslan är viktig
2011-10-29

    Birgersdotter VIP
Det är så det är..sändebudet blir tillslut avslöjad..starkt av dig
2011-10-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP