Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TACK FÖR DET STÖRSTA AV ALLT!

tack för det största av allt!

himlen står öppen för mig

tack för det största av allt!

jag har gemenskap med Dig

livet fick helt ny gestalt

när hoppets ljus omslöt mig

tack för det största av allt -

för att Du räddade mig!

 

LARZ GUSTAFSSON    29/10 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-29 15:05



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker dikt!
2011-10-30

  anits VIP
Mycket fina rader till Han
som är störst av alla
2011-10-29

    ej medlem längre
jag håller med om varje ord
tacksamhet är vad jag nu praktiserar
2011-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP