Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömma

En gång brukade hon drömma
men nu har hon glömt vad det var.
En vind snuddar vid en tanke
men den blåser lika fort bort.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-30 18:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackra vemodiga ord.
2011-10-30

  Ninananonia VIP
:) Vackra drömmar.. som glömts bort..
2011-10-30

  La Magnólia VIP
Vemod lägger en slöja över dina ord .. mycket vackert och fint komponerat ...
2011-10-30

    Ken Cassel
En vind snuddar vid en tanke
men blåser lika fort bort den...
Inte bara bort
Vännen min
Hänger du med nu
`Ler sött`

Mera kramar
2011-10-30

    Ken Cassel
den
Lägg till den på slutet så blir det bra
:)

Kram på dig!
2011-10-30

  Fredrik P. VIP
dröm vidare!
2011-10-30

    ej medlem längre
Sorgligt...drömmar som aldrig blir av...så många de är...
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP