Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄNG-NAR DIG EN TANKE

Du låter mig vila

på gröna ängar

jag är inte

äng-slig då

Du lär mig att livet

är mer än pengar

fast jag är så

känslig så

 

 

jag älskar Din boning

Din härlighetsboning

glädje finns

tillfyllest där

jag tackar Dig, Far

för Din frid

Din försoning

som alltjämt

är verksam här

 

 

LARZ GUSTAFSSON      30/10 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-31 06:20



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh så fint. Honom kan man alltid lita på. :)
2011-11-04

  mare VIP
Tur att man får vila ut på grönaste äng ;)
2011-11-01

  Catharina Edin VIP
du glömde äng-elen, tror jag -
2011-10-31

  anits VIP
Mycket vackert dina ord
berör verkligen
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP