prat bakom ryggen är något jag tycker är fegt

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

prat bakom ryggen är något jag tycker är fegt




NU FÖRSTÅR JAG

 

 

 

nu börjar jag förstå

du väckte upp mig

med ditt beteende

 

du såg inte att jag såg

att du ställde dig så att

du trodde att jag inte såg

dig

 

 

men jag såg så nu vet jag

och förstår varför en del

undviker mig vill inte hälsa

 

det pratas om mig, och vad

det pratas om det vet jag inte

och bryr mig inte om det

 

men inom mig gör det ont

att inte veta vad jag gjort

och vad det är för fel på mig

 

skvaller, prat bakom ryggen

är något jag är allergisk emot

det är bra att ändå veta vem som

hejar är ärlig och den som inte

är det

 

visst känns det och gör ont

men nu vet jag vem som är

vän och vem som tror på

skvaller

 

 

 

anits 2 november 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-02 10:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fokusera på Dina trofasta vänner!
2011-11-04

  Anya VIP
Trist när man känner att folk pratar. Kram!
2011-11-04

    Birgersdotter VIP
Du är värd så mycket mer ...skvaller är så sorgligt..Håll fast vi de rätta...
2011-11-03

  Ninananonia VIP
Sorgligt..
2011-11-02

  aol
så sant, dom avslöjas
2011-11-02

    Yarissa
Bra beskrivet!
Jag för min del tycker att deras beteende säger mer om dom själva..
2011-11-02

  Vici
Bra rutet!

Fegt var ordet.

Alla gör vi fel
och tänk så mycket enklare
livet hade varit om vi kunde
säga lite mer rent ut vad vi
anser.
Ansikte mot ansikte.
Så finge man chansen att
rätta till sina brister.
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP