en önskan i natten

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en önskan i natten




LJUSET

 

jag tänder ett ljus

ett läkande ljus

 

tänder det hoppas

att lågan ska brinna

 

brinna länge

en läkande låga

 

låta ljuset brinna

vaka in natten

 

ge mig all kraft

att få hälsan tillbaka

 

 

 

anits 3 november 2011

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-03 00:29



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så fin och kärnfull text.
2011-11-04

  Sofhia Wirström
hoppets ljus..väl valda ord...alla behöver vi stanna upp, tända ett ljus som ger läkande effekt.
2011-11-03

  poetryGirl
ett hoppets ljus...fint
2011-11-03

  Eva Helene VIP
Ett ljus för kraft och läkedom, fint!
2011-11-03

  Bibbi VIP
Hälsokramar!
2011-11-03

  Larz Gustafsson VIP
1 Petrus 2:24
2011-11-03

    Birgersdotter VIP
Vacker beskrivet om hopp och längtan..önskar dig det
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP