tankar när allt blir för mycket

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar när allt blir för mycket




min ryggsäck

 

det jag samlat i min ryggsäck

börjar kännas väldigt tungt

jag börjar förstå att det är

dags rensa ur en del från den

 

 

det finns så mycket som jag

vill och bör kasta bort, varför

det finns kvar det har jag ingen

som helst aning, varför

 

jag tror om jag kan rensa bort

mycket som bara ligger där av

gammal vana tror jag nog det

blir lättare att gå framåt i livet

 

men vad är det jag ska spara

och vad ska tömma ur min

ränsel det är det jag brottas

med nu när natten närmar sig

 

det är svårt att värdera vad

som är viktigt och inte, en

hjälpande hand kanske du

ger mig för kommande dagar

 

 

 

 

anits 3 november 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-04 00:05



Bookmark and Share


    maija tuori
Känner igen mig ,det är så mänskligt att vi har för många saker i ryggsäcken både materiella och känslomässiga !
2011-11-06

  Maria T
Jag föreslår att du ställer ner
hela ryggsäcken vid Jesu
fötter. Du behöver ingen ryggsäck.
Det du skall fortsätta att bära
är så lätt så lätt
2011-11-06

  poetryGirl
att rensa ut känns skönt!
2011-11-04

  Bibbi VIP
Jag tror att det Du skriver är din viktigaste summering.
2011-11-04

  Sofhia Wirström
det är inte det lättaste att rensa i ryggsäckarna vi alla bär med oss genom livet. Det är jobbigt när de blir för tunga...mycket bra och målande skrivet.
2011-11-04

    Yarissa
Bra beskrivet
Min filosofi är att man ska försöka ,att inte låta
det förflutnas skuggor få makt över en, utan
låta det gamla bli en lärdom framåt istället
2011-11-04

  Anya VIP
Jaa det är inte lätt att veta vad man ska spara och vad man ska kasta.
2011-11-04

  Ronny Berk
livs bördor väl berättade, med utsikten mot lättnadens framtider...
2011-11-04

  Larz Gustafsson VIP
Bibeln talar om att lägga av oss allt som tynger för att kunna löpa framåt.
2011-11-04

  arja savela
Jag hjälper dig gärna om jag kan!
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP