Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2011-11-04)


Trohet

Om jag bara fick lov
skulle jag ge dig allt jag har
och aldrig vilja ge det till någon annan
någonsin igen.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-04 15:39



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbar..
2011-11-04

    Birgersdotter VIP
innerlig och kärleksfull
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn