Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2011-11-04)


Syrefattigt

När du är på andra
koordinater
tar du syret med dig
så jag måste kippa.

Jag vill andas
fritt
lite oftare
än för sällan.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-04 21:39



Bookmark and Share


  alvan
Dina texter är små strofer med massa känsla! Gillar! :)
2011-11-04

  Ninananonia VIP
Fint.. :)
2011-11-04

    Birgersdotter VIP
Dina ord berör..
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn