älskade Bongo som blev sju år den 3/11

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade Bongo som blev sju år den 3/11




TRÖTTHETEN

 

 

när tröttheten tar över mer och mer

det hjälper inte att sova det är inte

en sådan trötthet

 

tröttheten som nu är värre än vanligt

gör mig ledsen när jag är ledsen blir

min värk än värre än vanligt

 

det har blivit till en ond cirkel så att

vakna på morgonen tänka på allt vad

jag vill göra det lägger jag åt sidan

 

är glad när jag tar mig upp får en

kopp kaffe försöker få min livs nerv

att vakna

 

såg genom fönstret att det var vått

på marken det hade regnat lite grann

tacksam att det inte var snö som kommit

 

tänkte på hundarna härliga tankar

tänk vad två fyrfota vänner kan få

mig glad genom bara att finnas till

 

dessa två gör det lätt för mig att

komma ut trots att tröttheten gör

att jag gärna vill sova en stund till

 

jag vet att dom väntar, jag längtar

efter deras välkomnande så jag

skyndar mig på för att få ett par

trevliga timmar tillsammans med

mina fyrfota vänner

 

 

anits 4 november 2011

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-06 00:27



Bookmark and Share


  marie ohlson
Varit där.. Tack gode gud för djur..vete sjutton om jag överlevt annars....
2011-11-06

  Maria T
Oj, så vackra hundar.
Jag förstår att du blir glad
och gärna vill träffa dem
2011-11-06

  Bibbi VIP
Hoppfullt trots allt.
2011-11-06

  Seglaren
Tröttheten kommer.
Och trötthet går
2011-11-06

  Anya VIP
Hoppas de fina hundarna tar bort lite av diktarjagets trötthet. kram!
2011-11-06

  Eva Helene VIP
Kärleksfullt och trösterikt.
2011-11-06

  RosaFlugSvamp
När jag är nere är det nog bara min hund som får ut mig medm han betyder så mycket! :)
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP