eget foto

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




det var länge sedan

 

  

nu är det snart två år sedan

som du hälsade på hos mig

 

så när det knackade hårt

på altandörren blev jag först rädd

 

jag blev både glad och fundersam

när jag såg att det var du som stod

där pekade och vinkade

 

 

jag hämtade nyckelen, mina skor och

jackan, du ville inte gå in för din man

var så förkylda

 

det är jag tacksam för när mitt immun

försvar är dåligt

 

vad var det du ville som var så viktigt

så såg jag vad jag anade innerst inne

 

en ny bil åter igen vad ska jag säga

den var ju fin likadan som den förra

men en ny färg nyare årsmodell

 

det verkar som om ni tävlar om

vem som har nyast bil och den

senaste årsmodellen

 

om du tror att du kan göra mig

avundsjuk då tror du fel jag är

så tacksam för att jag inte är

prylgalen

 

glad att få leva mitt liv utan krav

på att vara störst bäst och vackrast

äga alla nya prylar som kommer

 

när jag tänkte på dig sedan du åkt

undrade om du var lycklig, tänk jag

tror inte det

 

en känsla kom till mig en tanke

jag tror jag är lyckligare och mer

tacksam för det lilla jag har

 

 

 

 

 

anits 7 november 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-07 23:12



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Bra och klokt skrivet. =)
2011-11-09

  Bibbi VIP
Så tror jag också att Du är lyckligare.
2011-11-09

  Vici
Av fotot att döma
är du rik:-)
Underbart fint!
2011-11-08

  Rosen VIP
kloka ord av dig
livskvalitet ligger inte i prylar...
2011-11-08

  Anya VIP
Jaa mycket socialt spel går ut på att visa upp det man äger. Bra fångat.
2011-11-08

  Eva Helene VIP
En person som slösar sin energi på en annan som inte låter sig imponeras. Var nog inte tänkt så!
2011-11-08

  Larz Gustafsson VIP
Statusjakt är ett kompensatoriskt beteende och ett sisyfosarbete.
2011-11-08

  Lars Hedlin
Mycket vist!
2011-11-08

  arja savela
Klokt tänkt!
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP