egen målnig

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

egen målnig




FÄRGER

 

 

en önskan jag har

är nya färger

 

så jag kan fortsätta måla

det jag börjat med som ger

mig en sådan glädje

 

nästan lika stor glädje

som jag känner när jag

skriver

 

när jag målar behöver

jag inte tänka på stavningen

 

det känns så lätt och

harmoniskt när penseln

följer handens drag

 

vad det sedan blir av mina

målarförsök det kan bara

mitt tålamod och tiden visa

 

så min önskan om nya färger

är stor penslar är något som

också behövs dom gamla har

tagit slut

 

 

 

 

anits 8 november 2011

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-08 17:35



Bookmark and Share


  Anya VIP
Kanske något som du kan få av tomten, eller?
2011-11-09

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker bild. =) Och vackert målar du med din ordpensel också. =)
2011-11-09

  Bibbi VIP
"En stark önskan når alltid sitt mål"
2011-11-09

  Seglaren
Du målar med ord
2011-11-08

  Eva Helene VIP
Så läckert, blir glad av din bild.
2011-11-08

  Catharina Edin VIP
wow; du målar ju jättebra!
2011-11-08

    Birgersdotter VIP
Fin ..snart är det jul..önska..
2011-11-08

  Larz Gustafsson VIP
Fil 4:6-8
2011-11-08

  Rosen VIP
hoppas du får dina färger att fånga det estetiska i dig...
2011-11-08

  Ronny Berk
men så fint, fortsätt med bild och text i färg och mening !
2011-11-08

    ej medlem längre
Hej, jag försöker också att måla å teckna, är vad man kallar naivist. Tack för din fina dikt! Stort tack!/Birre
2011-11-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP